Ovaakça Spor Merkezi’ne kavuştu

Osmangazi Belediyesi, Ovaakça Mahallesi’ne her yaştan insanın faydalanabileceği modern bir spor merkezi kazandırdı. Başta gençler olmak üzere her yaştan insanın faydalanabileceği modern bir spor merkezi Ovaakça Sağlık ve Spor Merkezi, törenle hizmete açıl

Ovaakça Spor Merkezi’ne kavuştu

Açılış töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Belediyemizin Ovaakça Mahallesi’nde bulunan halen kullanılmakta olan düğün salonunun alt katını spor merkezi olarak düzenledik. Uzun süre atıl vaziyette duran bu bölüm toparlanarak modern bir spor merkezi haline getirildi. 400 metrekare alan kapsamlı olarak tadilattan geçirildi. İçerisinde bekleme salonu, duşları, soyunma odaları fitness ve pek çok farklı spor aletlerinin bulunduğu son derece güzel bir tesisi Ovaakça’mıza kazandırıyoruz. Başta gençlerimiz olmak üzere her yaştan insanımızın faydalanacağı güzel tesis oldu. Spor merkezimiz hayırlı olsun” dedi. Açılışın ardından spor merkezini gezen Başkan Dündar, fitness aletlerini deneyen Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımı oyuncuları ve Başantrenörü Nedzad Masic ile sohbet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X