Öyle bir hazırlığımız yok

Samet Aybaba, merak edilen soruya cevap verdi; 

Öyle bir hazırlığımız yok

Tecrübeli çalıştırıcı,  devre arasında yıldızı parlayan futbolcularına teklif gelmesi durumunda, Bursaspor’un menfaatlerini düşünerek hareket edeceklerini ancak takım bütünlüğünü de bozmak istemediğini söyledi. 

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Erzurumspor galibiyetini takımının mücadele gücüne bağladı… ‘Son ana kadar savaşıyoruz’ diyen tecrübeli teknik adam, ‘Hep gençlerden bahsediyoruz ama tecrübeli oyuncularımızın enerjisini de görmezden gelmeyelim. Latovlevici’nin hırsını görüyorsunuz.

Chedjou sürekli oyunun içinde… Takım bütünlüğünü oluşturduğumuzu düşünüyorum. Kaptanımızın, taraftarlarla birlikte tribünde oluşu da bu bütünlüğün en güzel parçası oldu’ dedi.

3 MAÇI DA KAZANMAK İSTİYORUZ

İlkyarıda kalan 3 maçı da aynı bütünlük ve mücadele gücüyle oynamak istediklerini kaydeden Aybaba, transferle ilgili sorumuza, ‘Biz eksiklerimizle alakalı araştırmalarımızı yapıyoruz. Devre arası geldiğinde oturup, konuşacağız’ diye cevapladı… ‘Yıldız oyuncularınıza talip çıksa gitmelerine izin verir misiniz’ şeklindeki soruya da Samet Hoca, şu yanıtı verdi:

YERİNİ DOLDURMALIYIZ

‘Bizim kadroda düşünmediğimiz oyuncular belli… Onun dışında başka isimlere talip çıkarsa ne olur açıkcası bilmiyorum. O yönde bir hazırlığımız yok. Tabii, çok üst düzey bir şey gelir, biz de hayır demezsek, giden oyuncunun yerini mutlaka doldurmalıyız. Gönlüm, bu takım bütünlüğünü korumaktan yana. Yönetimimizle oturup konuşacağız. Bursaspor’un menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapmaya çalışacağız.’ 

Gözyaşlarımı tutamadım

Maç öncesi İstiklal Marşı’nın el hareketleriyle söyleyen engelli çocukları görünce gözyaşlarını tutamadığını ifade eden Samet Aybaba, ‘Gerçekten çok duygulandım. Hepsini kutluyorum, teşekkür ediyorum’ dedi.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X