Oyuncu kalitesi yetersiz

Eski kaptan Ömer Erdoğan, ‘Taraftarın istediği, baskın, önde basan bir Bursaspor değil, geride bekleyen, az pozisyona giren bir Bursaspor izliyoruz’ dedi.

Oyuncu kalitesi yetersiz

Bursaspor’un esfane kaptanlarından Ömer Erdoğan, hayalinin yeşil beyazlı takımı çalıştırmak olduğunu söyledi. Ömer, ‘Bursa’daki son 2 maç çok kritikti. Kayseri ve Sivas galibiyetleri takımı rahatlattı. Bursa’da oynanan maçları canlı izliyorum. Çok etkili futbol oynadıklarını söyleyemeyiz.

Taraftarın istediği, baskın, önde basan bir Bursaspor değil, geride bekleyen, az pozisyona giren bir Bursaspor izliyoruz. Oyuncu kalitesinde de yetersizlik var’ diye konuştu. 

Göreve hazırım

Bursaspor’daki kongre sürecine değinen Ömer Erdoğan, ‘Kongre süreci de inşallah kulüp için hayırlı olur. Mayıs ayında kongre hep sıkıntı oluyor. Avrupa’da genelde kongreler devre arasında oluyor takımlar kendini daha rahat şekilde hazırlanıyor. Türkiye’de maalesef sezon sonuna bırakılıyor.

Bundan dolayı yeni sezonun hazırlıkları çok sağlıklı yürütülmüyor. En büyük hayallerimden birisi Bursaspor’da antrenör olmak. Kendimi onun için hazırlıyorum. Bu göreve hazırım. Görev verildiğinde layıkıyla Bursaspor’a yakışır bir hoca olacağımı düşünüyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X