Oyuncularımıza ders olsun

Samet Aybaba, 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını söylerken, “Bir şeyleri doğru yaptığımıza inanıyorduk ve bunu taçlandırmak istiyorduk, galibiyet hepimizi motive edecekti, ama olmadı. Aldığımız bir puan bana göre iyi değil” dedi.

Oyuncularımıza ders olsun

Galatasaray deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Bursaspor’da Teknik Direktör Samet Aybaba 1 puandan memnun değil. Aybaba, “Oyuna çok iyi başladık, uzun süre iyi götürdük, özellikle golden sonra farkı açabilirdik. Ben burada çok üzgünüm 3 puan alamadığımız için. Bu maç oyuncularımıza ders olsun. Hızlı hücumlarda topun şiddetini ayarlayamadık ve çok basit bir gol yedik. Bir şeyleri doğru yaptığımıza inanıyorduk burada bunu taçlandırmak istiyorduk, burada Galatasaray’ı yenmek hepimizi motive edecekti, ama olmadı. Aldığımız bir puan bana göre iyi değil. Bu maç oyuncularımıza ders olsun” dedi. 

ELEŞTİRMEK KOLAY

“Büyük bir futbol şehrinin takımıyız” diyen Aybaba şöyle devam etti: “Öne taşıyacak iyi bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Altyapıdan oyuncularımız var. Yeni oynayan kalecimiz var, 3 senedir oynamayan oyuncularımız var. Eleştirmek kolay ama yaşamak çok zor. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Böyle bir maçı kazamadıkları için de onları eleştiriyorum.” Samet Hoca, maç sırasında oyuncu değişikliğinde bir karışıklık olduğunu ama bunların olabileceğini söyledi. Aybaba, VAR sistemiyle ilgili olarak da, “Önce hakem bir VAR’a gitsin gelsin diye bekliyoruz. Anlık sevinç, anlık üzüntü ve anlık keyfi kaçırdık. Uygulansın diye bekliyoruz ama bunlar devam ederse her halde bunu uygulamaya devam edecek bir güç yok Türkiye’de” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X