Oyunculuğu bırakan isim, 2 çocuğuyla ilk kez görüntülendi

Bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen Özgü Namal, evlendikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. Muğla’ya yerleşen Namal, iki çocuğuyla ilk kez görüntülendi.

Oyunculuğu bırakan isim, 2 çocuğuyla ilk kez görüntülendi

Nefes terapisti Serdar Oral ile tanıştıktan sonra oyunculuğa veda eden ve Köyceğiz’deki bir çiftlikte hayat süren Özgü Namal, iki çocuğuyla birlikte ilk kez görüntülendi.
 

RENKLİ DÜNYADAN VAZGEÇTİ

Özgü Namal, terapist Serdar Oral ile tanışınca tüm hayatını yeniden şekillendirmişti. Renkli dünyaya veda edip iki çocuk dünyaya getiren oyuncu, ardından işi bırakıp Köyceğiz’de aldıkları bir çiftlikte yaşamaya başlamıştı.

ÇOCUKLARIYLA İLK KEZ GÖRÜLDÜ

Özel hayatına dair dışarıya pek bilgi sızmayan oyuncu, önceki gün Nişantaşı’nda ortaya çıktı. Namal, 2.5 yaşındaki oğlu Nefes ve 1 yaşındaki kızı Elem Su ve dadılarıyla alışveriş yaptı. Namal’ın bu sırada çocuklarıyla İngilizce konuşması dikkat çekti. Özgü Namal, iki çocuğunun doğumunu da hastanede değil, evde hipnoz yöntemiyle gerçekleştirmişti.

İşte Özgü Namal ve çocukları:

oyunculugu-birakip-istanbul-u-terk-eden-ozgu-10413280_2439_m.jpg

oyunculugu-birakip-istanbul-u-terk-eden-ozgu-10413280_3161_m.jpg

oyunculugu-birakip-istanbul-u-terk-eden-ozgu-10413280_6498_m.jpg

oyunculugu-birakip-istanbul-u-terk-eden-ozgu-10413280_5380_m.jpg
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X