Özer’in menajeri yalanlamıştı, Akıncı’nın işlediği suçlar ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer’in menajeri, dün yaptığı açıklamada Murat Akıncı hakkında, açılan herhangi bir davanın olmadığını söylemişti.

Özer’in menajeri yalanlamıştı, Akıncı’nın işlediği suçlar ortaya çıktı

Zerrin Özer’in evlilik fotoğraflarının magazin programlarında yer almasının ardından 2. Sayfa programının yayınına bağlanan bir kadın, Murat Akıncı’nın kendisini dolandırdığı öne sürdü. Bunun üzerine Zerrin Özer, evlendikten 36 saat sonra Akıncı’yla boşanma kararı almıştı. Özer’in menajeri Kemal Aslan, dün 2. Sayfa programına açıklama yaparak Akıncı hakkında açılan bir davanın olmadığını söylemişti.

Bunun üzerine Murat Akıncı’nın Eylül 2016’da Mahmut Atalay adına düzenlenmiş sahte kimlik kullandığı iddiasıyla polis tarafından, “Başkasına ait kimlik kullanma” suçundan işlem yapıldığı ortaya çıktı. 2016 Şubat ayında da Seda A., ve Elif Y.,’yi tehdit ettiği iddiasıyla Akıncı hakkında işlem yapıldığı öğrenildi

“MURAT AKINCI İÇİN AÇILAN BİR DAVA YOK”

Zerrin Özer’in menajeri Kemal Aslan, dün telefonla bağlandığı 2. Sayfa programında Murat Akıncı’yı araştırdığını ve hakkında hiçbir davanın bulunmadığını söylemiş hatta Akıncı’nın hakkında konuşan kadınlara dava açacağını söylemişti.

“PARA VERMEYİNCE TEHDİT ETTİ”

Akıncı hakkında konuşan kadınlardan biri olan Seda A., Şubat 2016 da İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği suç duyurusu dilekçesinde, “Yurt dışına öğrenci gönderen bir şirkette çalıştığım sırada, yurt dışına gitmek için başvuran bir çocuğun abisi olan Mahmut Atalay ile tanışıp arkadaş olduk. Sonrasında da zaman zaman mesajlaşmaya başladık. Zamanla bu mesajlar cinsel içerikli olmaya başladı. Sonrasında da kendi rızamla iki kez ilişkiye girdim. Bu süreçten sonra benden para istedi. Parayı da annesinin hesabına yatırmamı istedi. Bende parayı gönderdim. Bir süre sonra tekrar ticari borçları olduğunu söyleyerek tekrar para istedi. Bende kabul etmeyince bu kez tehdit etmeye başlayarak yüksek meblağlarda istemeye devam etti. Bende her seferinde gönderdim” dediği öğrenildi.

“EŞİME İLİŞKİYE GİRDİĞİMİZİ SÖYLEME TEHDİDİ YAPTI”

Seda A. dilekçesinde, “Daha sonra bana fotoğraflar atmaya başladı. Bu fotoğrafları eşime göndermekle hatta eşimi arayarak ilişkiye girdiğimizi söyleme tehdidinde bulundu” diyerek Mahmut Atalay olarak bilinen Murat Akıncı’dan ve annesinden şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

AKINCI’NIN ANNESİ İDDİALARI REDDETTİ

O dönem ifadesi alınan Akıncı’nın annesi Sevilay Ü., ise suçlamaları reddetti. Sevilay Ü.’nün “Küçük oğlunu yurt dışına göndermek için elden Seda A.’ya 80 bin TL verdim. Bu ödeme karşılığında Seda bana makbuz vereceğini söyledi. Ancak zaman geçmesine rağmen vermeyince ben de parayı istedim. Aralıklarla küçük meblağlarla 60 bin TL’yi ödedi. 20 bin TL’yi ödemedi. Ben de durumu patronuna anlattım” dediği öğrenildi.

Zerrin Özer’in boşanma kararı aldığı Murat Akıncı’dan 2 kadın şikayetçi olmuş
Öte yandan Elif Y., adlı kadın da aynı günlerde Mahmut Atalay olarak bildiği Murat Akıncı hakkında, “tehdit” iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X