Özkan: Eğitime desteğimiz sürecek

Karacabey Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçedeki tüm eğitim görevlilerini birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya getirdi.

Özkan: Eğitime desteğimiz sürecek

Atatürk Kültür Parkı’nda gerçekleşen yemekte, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler hazır bulundu.

Belediye Başkanı Ali Özkan, “Karacabey Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında eğitim, sağlık, diyanet camiasına da belediyemizin imkanları dahilinde destek olup, Karacabey’in ihtiyaçlarına yanıt vermeye çalışıyoruz. Yarınlarımız olarak gördüğümüz öğrencilerimize de gerek kıyafet, gerekse eğitim setleri ile yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu açıdan, eğitime ve öğrencilere desteğimiz devam edecek” dedi.

Günümüz dünyasında milletlerarası, devletlerarası bir yarış olduğunu ifade eden Özkan, “Bu rekabet ortamında en büyük avantajımızı, genç ve dinamik nüfusumuz olarak görüyorum. Bu genç ve dinamik nüfusumuzu iyi bir eğitimle donatırsak, büyük Türkiye yolunda da emin adımlarla ilerleriz.

Özellikle çocukların eğitim hayatında başarılı olabilmelerinin en önemli yollarından biri de kitap okumadır” diyerek gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X