Özkan esnaf ile bir araya geldi

Halkın sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde görmek ve çevre sakinlerinin görüş ve önerilerini dinlemek için vatandaşlarla bir araya geldi.

Özkan esnaf ile bir araya geldi

Halkın sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde görmek ve çevre sakinlerinin görüş ve önerilerini dinlemek için vatandaşlarla bir araya gelen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret etti. Özkan, pazaryerindeki esnaf ve alışveriş yapan vatandaşları dinledi.

Bu tür ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, güzel geri dönüşler aldıklarını söyledi. İstişare kültürüne büyük önem verdiklerini ifade eden Özkan, “Vatandaşlarımızın hayat kalitesini yükseltecek çalışmalar yapmaya özen gösteriyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerimizle, Karacabey her yönüyle büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. İlçemizin daha da gelişmesi adına bu tür ziyaretler gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın taleplerini ve görüşlerini birebir öğrenme şansı yakalıyoruz” dedi.

BULUŞMALAR DEVAM EDECEK…

İlçedeki sorunları esnaf ve vatandaşlardan dinleyerek çözüm için harekete geçtiklerini dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bu buluşmalara devam edeceklerini kaydetti. Özkan, “Sürekli halkımız ile buluşacağımızı ve birlikte olacağımızı belirtmiştik. Elimizden geldiğince her fırsatta vatandaşlarımızla bir arada olmaya çalışıyoruz. Her tür öneri, talep ve düşünceleri ilk ağızdan dinlemek istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X