Özkan muhtarlarla buluştu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçeye bağlı 85 mahallenin muhtarları ile bir araya geldi. Özkan, toplantıda yeni yılın planlamasını yaptıklarını kaydetti.

Özkan muhtarlarla buluştu

AYHAN FİDAN

Toplantıya Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Karacabey Belediyesi daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

Belediye Başkanı Ali Özkan toplantıda ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yapılan hizmetleri anlattı. Özkan, “Kurumsal bir belediye oluşturmanın gayreti içerisinde olduk. Eğitime önem verdik. Akıllı kent otomasyon sistemini ve sayısallaştırmayı gerçekleştirdik. Çünkü modern belediyecilikle çağa ayak uydurmak ve teknolojiye ayak uydurmak gerekiyor. 85 mahalleye Büyükşehir Yasası ve mevcut imkanlar çerçevesinde azami ölçüde hizmet etmeye gayret ediyoruz. Sınırsız ihtiyaçları kıt kaynaklarla gerçekleştirmeye çalışırken, maksimum verim almaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından daire amirleri tarafından toplantıya katılanlara sunum yapıldı. Toplantının son bölümünde ise muhtarlar söz alarak mahalleleri ile ilgili ihtiyaç ve eksikleri dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X