Özkan Orhaniye’de vatandaşı dinledi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Halil İbrahim Sofrası’ buluşmaları çerçevesinde Orhaniye Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Özkan Orhaniye’de vatandaşı dinledi

Mahalle kahvehanesinde kurulan sofrada vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı Ali Özkan, sorun ve çözüm önerileri ili ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Özkan, belediye tarafından gerçekleştirilen yatırımları da denetleyerek, mahallede hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. Özkan, “Karacabey Belediyesi’nden herhangi bir talebiniz, isteğiniz, sıkıntınız varsa onları dinlemeye, sizlerle beraber değerlendirmeye ve çözüm yolları geliştirmeye her zaman hazırız ve bunu geliştirerek sürdürmeye de son derece kararlıyız” dedi.

Belediye Başkanı Ali Özkan, Büyükşehir ve Karacabey Belediyesi olarak modern kentleşme adına birçok projeye imza atacaklarını kaydetti. İlçe genelinde 85 mahalleye önemli yatırımlar kazandırdıklarını ifade eden Özkan, süreç içerisinde istenilen tüm başarılara ulaşacaklarını kaydetti. Orhaniye Mahallesi sakinleri de, Y“etkililerin mahallemize gelerek taleplerimizle yakından ilgilenmesi ve bizleri dinlemesinden büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X