Özkan vatandaşı dinledi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin dört bir gezerek, Halil İbrahim Sofrası etkinlikleri çerçevesinde vatandaşla buluşuyor.

Özkan vatandaşı dinledi

Sorunların yerinde belirlenerek, vatandaşlarla birlikte çözüm yollarının geliştirilmesini hedefleyen buluşmaların bu haftaki bölümüne Ortasarıbey Mahallesi ev sahipliği yaparken, mahalle sakinlerinin sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Özkan, “Karacabey Belediyesi’nden herhangi bir talebiniz, isteğiniz, sıkıntınız varsa onları dinlemeye, sizlerle beraber değerlendirmeye ve çözüm yollarını geliştirmeye her zaman hazırız ve bunu geliştirerek sürdürme konusunda da son derece kararlıyız” dedi. 

Sorunlarını yüz yüze aktarma fırsatı bulmaktan dolayı duydukları memnuniyeti aktaran Ortasarıbey Mahallesi sakinleri de, “Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne kavuşmamız ve modern belediyecilik imkânlarından faydalanmamız, mahallemize çok önemli katkılar sağlıyor. Bunun yanında, yetkililerin de bu tip çalışmalar kapsamında mahallemize gelerek, taleplerimizi birebir dinlemesinden büyük gurur duyduk” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X