Özlemişiz bu günleri 

Timsah, tam 1086 gün sonra ilk kez 3 hafta üst üste galibiyet aldı

Özlemişiz bu günleri 

Osmanlıspor karşılaşmasının son bölümünde sıkıntı yaşansa da oynadığı futbolla göz dolduran Bursaspor’da Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, bu tablonun baş mimarı olarak gösteriliyor. 

TFF 1.Lig’de ilk 4 haftadan 9 puan çıkaran Bursaspor, sevenlerini mutlu etmeye devam ediyor. Son olarak evinde Osmanlıspor’u 3-1 mağlup eden ve çıkışını sürdüren yeşil beyazlılar, uzun zaman sonra 3 maç üst üste kazanmış oldu. Sırasıyla Akhisarspor, Eskişehirspor ve Osmanlıspor’u dize getiren Timsah, tam 1086 gün sonra ilk kez 3 hafta üst üste galibiyet aldı.

FUTBOL DA GÖZ DOLDURDU!

Bursaspor, en son 2016-2017 sezonun ikinci haftasında Fenerbahçe’yi 1-0, üçüncü haftasında Kayserispor’u 3-1, ve dördüncü haftasında da Kasımpaşa’yı da 1-0 mağlup edip üst üste 3 galibiyet elde etmişti. Osmanlıspor karşılaşmasının son bölümünde sıkıntı yaşasa da oynadığı futbolla göz dolduran Bursaspor’da Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, bu tablonun baş mimarı olarak gösteriliyor. 

KENDİNDEN GEÇİYOR

Genç teknik adamın takım içersindeki otoritesi maçlarda kendisini fazlasıyla gösteriyor. 1 dakika yerinde oturmayan ve sürekli oyuncularına birşeyler söyleyerek maçı yaşayan Yalçın Hoca, atılan gollerden sonra adeta kendinden geçiyor. Ramazan Keskin’in Osmanlıspor önündeki attığı gol sonrası sevincini tribündeki taraftarlarla yaşayan Koşukavak, maç sonrası yaptığı açıklamada ise zorlu bir fisktüre girdiklerini söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X