Özlüce Özel Burtom  Tıp Merkezi hizmette

Burtom Sağlık Grubu büyümeye devam ediyor. Geçen Kasım’da Konur Cerrahi Tıp Merkezini bünyesine katan Burtom Sağlık Grubu, Özlüce’de bir merkezini daha hizmete açtı. 

Özlüce Özel Burtom  Tıp Merkezi hizmette

Burtom Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erol Kılıç, sağlık grubu olarak hizmet gücünü artırmaya yönelek çalışmaları devam ettiklerini belirterek, “Bölgemizde ve ülkemizde önemli bir sağlık hizmet sunucusu olan Burtom Sağlık Grubumuz, yatırımcı ve yenilikçi kimliğinden vazgeçmeden büyümeye devam ediyor” dedi.

Özlüce’de açılan merkezdeki bölümlere ilişkin de bilgi veren Kılıç, “Çocuk sağlığı ve hastalıkları, dahiliye, genel cerrahi, fizik tedavi ve rehabilitasyon, kadın hastalıkları ve doğum, kardiyoloji, kulak burun boğaz, nöroloji, radyoloji, beslenme ve diyet bölümleriyle SGK anlaşmalı olarak hizmet vermeye başladık. MR, tomografi, ultrason, dijital röntgen, mamografi ve laboratuvar hizmetleri de verilecek. Amacımız Nilüfer bölgesinde en iyisi olmak” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X