Paçacı’dan seçim standına ziyaret

İl teşkilatlarının çalışmalarını koordine etmek ve karşılıklı istişarelerde bulunmak için Bursa’ya gelen İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı, Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından Kent Meydanı’nda kurulan standı ziyaret etti.

Paçacı’dan seçim standına ziyaret

GİK Üyesi Yener Yıldırım, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Adil Erkoç, Kurucular Kurulu Üyeleri İlay Aksoy ve Sermin Özensoy ile İl Başkanı Yahya Bahadır’ın da hazır bulunduğu ziyarette yerel seçim hazırlıkları masaya yatırıldı. 

“OSMANGAZİ’Yİ ALACAĞIZ”

Paçacı’ya devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Hasanoğlu, yeniden yapılanma çerçevesinde hem yönetim kurulu oluşturma çalışmalarını hem de hem aday adaylığı sürecini yürüttüklerini belirterek, yaklaşık 15 gündür saha çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi. Hasanaoğlu, “Kent Meydanında açılan çadırda ‘Yaşanabilir bir Osmangazi için Bir Tuğlada Sen Koy’ adıyla hazırlanan anket formuyla Bursa ve Osmangazi’nin vatandaşın gözüyle  sorun ve eksikliklerini tespit etmeye çalışıyoruz. Ayrıca 31 Mart Pazar akşamı Osmangazi Belediye Başkanlığı koltuğuna cesurlar hareketi mensubu iyi bir arkadaşımızın oturarak, hemşehrilerimizin iyi, dürüst ve şeffaf belediyecilik ile buluşması için var gücümüzle, gece-gündüz, yağmur-çamur demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X