Paket solist değilim

Hande Yener, Kıbrıs konserinde başka meslektaşları gibi prodüktörlerin projesi olmadığını söyleyerek yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

Paket solist değilim

BENİ KİMSE HAZIRLAMADI

Meslektaşlarıyla girdiği polemiklerle sık sık adından söz ettiren Hande Yener, bu kez Kıbrıs konseri öncesi konuştu. Yurtdışına açılmaya hazırlanan Yener, ‘Bir şarkı yapıp başarılı olmasını bekleyip oturmakla olmuyor.

Ben sonuçta paket solist değilim, birilerinin  ürettiği, hazırlayıp çıkarttığı solist değilim. Kendi prodüksiyonunu kendi yapan biriyim, dünyaya açılırken buna devam etmekte benim için doğal bir durum’ dedi. 

İKİ TANE KRALİÇEM VAR

Yakın dostu Aylin Coşkun’a destek vermek amacıyla klibini yöneten Hande Yener, sektörde sanatçıların arkadaş olmasının imkansız hale geldiğini belirtti.

Yener, ‘Bizim mesleğimizde dost edinmek gerçekten çok zor, şarkını kıskanır yönetmenini kıskanır, yaptığın işi kıskanır.

Benim iki tane kraliçem var biri Sezen Aksu, diğeri Hülya Avşar. Aylin zaten kardeşim. Hayatımda olanlar bana yeter’ dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X