Pamuklu yastık kılıfı kullanmayın! İşte nedeni..

Pamuklu kumaşları sağlığınız için kullanmaya devam etseniz bile yastık kılıfınızı bu haberden sonra ipek bir kılıfla değiştirmek isteyeceksiniz.

Pamuklu yastık kılıfı kullanmayın! İşte nedeni..

Kıyafetlerimizde ve ev tekstilinde sıklıkla kullandığımız pamuklu kumaşlar yastık kılıfları için doğru bir tercih değil. Pamuklu kumaşları sağlığınız için kullanmaya devam etseniz bile yastık kılıfınızı bu haberden sonra ipek bir kılıfla değiştirmek isteyeceksiniz.

Saçları kurutur, yaşlandırır

Pamuklu yastık kılıfı zamanla yüzünüze yeni kırışıklıklar ekler, cildi kurutur ve saçlara zarar vererek daha yaşlı görünmeye neden oluyor. Yastık kılıfı için en iyi seçim ipekli kumaşlardır. Pamuk cildin kaymasına izin vermediğinden cildi yakalar ve cildin doğal biçimine geri dönüşmesine izin vermez. İpek doğal ve hipoalerjenik olduğu için cildin nefes almasını ve cildin yüzeyde kaymasını sağlar. Bu nedenle deride bir baskı oluşturmaz ve kırışıklıkların oluşmasını engeller.

15156648500.72286700.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X