Para dolu çantayı polise teslim ettiler

Osmangazi ilçesinde, temizlik işçisi Köksal Atay, çöp toplarken bulduğu, içinde 4 bin lira bulunan çantayı Polis’e teslim etti.

Para dolu çantayı polise teslim ettiler

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan temizlik işçisi Köksal Atay, geçtiğimiz gün Ördekli Kültür Merkezi yanında yer alan çöp konteynırını kamyona boşaltırken içinde 4 bin lira para, evraklar ile araba ve ev anahtarlarının olduğu el çantası buldu.

Çalışma arkadaşı Erkan Orman ile birlikte örnek bir davranışa imza atan temizlik işçisi Atay, Polis’e haber verdi.

Belediye işçileri çantayı gelen ekiplere teslim etti. Polis ekipleri içinden kimlik çıkmayan çantanın kime ait olduğunun belirlenmesi için çalışma başlattı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, örnek davranışa imza atan Köksal Atay ve çalışma arkadaşı Erkan Orman’ı makamında ağırlayarak göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı tebrik etti.

Atay ve Orman gibi insanların olduğunu görmenin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Başkan Dündar, “Her iki personelimiz de insanlık örneği göstererek içinde yüklü miktarda para olan çantayı bulur bulmaz Polis’i arayarak teslim ettiler. Belediyemiz personelinin böyle duyarlı davranışta bulunması beni ayrıca mutlu etti. Personelimiz olması gerekeni yapmışlar. Herkesin bu duyarlılıkta olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Dündar, Atay ve Orman’ın yaptığı örnek davranışın kendilerini gururlandırdığını ifade ederek her iki personele de teşekkür ederek, çeşitli hediyeler verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X