Park aydınlatmaları yenileniyor

Gemlik Belediyesi ilçeye yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırırken, diğer yandan da mevcut parklardaki yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Park aydınlatmaları yenileniyor

Eski ve yıpranmış parklara yeni bir görünüm kazandırmak için harekete geçen Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk etapta Cumhuriyet ve Hamidiye Mahallelerinde bulunan 10 çocuk parkının eskiyen aydınlatma sistemlerini, modern aydınlatma sistemleri ile değiştirerek park ve park çevrelerinin daha görünür olmasını sağladı.

Gemlik’teki yeşil alanları halkın kullanımına kazandırmak için çalıştıklarını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, parklarda süren yenileme çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Bakım ve onarım çalışmalarına halkın da koruyarak destek vermesini isteyen Yılmaz, “Belediye olarak bizler en iyi hizmeti sunmakla görevliyiz. Ancak vatandaşlarımız da park ve yeşil alan gibi kamuya açık bölgeleri koruyarak ve temiz tutarak bizlere destek olabilirler” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Parklarımızda ve ilçenin her noktasında yaşam kalitesini arttırmaya, kenti daha güvenilir hale getirecek çalışmalarımıza devam edeceğiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X