Park için kendisine yardım eden işçiyi ezdi

Otoparka girmek için geri manevra yapan sürücü, kendisine yardım eden işçiye çarptı. İşçi Yahya Macit yere düşerken, sürücü panikleyerek fren yerine gaza bastı. Kontrolden çıkan otomobil, altına aldığı işçiyi 10 metre sürükledi.

Park için kendisine yardım eden işçiyi ezdi

İstanbul Sarıyer’de, geri manevra yapmaya çalışan sürücüye yardım etmeye çalışan işçi, otomobilin altında kaldı. İşçiye çarptıktan sonra panikleyen sürücü, fren yerine gaza bastı. Kontrolden çıkan otomobil, Yahya Macit adlı işçiyi altına alarak 10 metre sürükledi. Macit, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Talihsiz işçinin, “Çocuklarıma söyleyin, haklarını helal etsin” dediği öğrenildi.

DHA’nın haberine göre kaza dün saat 09.00 sıralarında Yeniköy’de meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre, İSKİ’de çalışan 52 yaşındaki Yahya Macit,  ünlü bir restoranın önündeki patlayan su borusunu tamir çalışmaları için hazırlık yaptığı sırada, ismi henüz belirlenemeyen bir sürücü kendisinden yardım istedi. Restoranın otoparkına girmeye çalışan sürücüye geri manevra yapmasını söyleyen Macit, bu sırada otomobilin arkasına geçti.

OTOMOBİLİN ALTINDA KALDI

Sürücü, geri manevra yaparken, otomobilin arkasında olduğunu fark etmediği Yahya Macit’e çarptı. Macit, yere düşerken, sürücü panikleyerek fren yerine gaza bastı. Kontrolden çıkan otomobil, altına aldığı işçiyi 10 metre sürükledikten sonra, bir evin bahçe kapısına çarparak durabildi.

Kazanın ardından ağır şekilde yaralanan evli ve 4 çocuk babası Yahya Macit’in yardımına ilk olarak, restoran çalışanları koştu.  Bazı çalışanlar, kazazedeye yardım etmeye çalışırken, bazıları da şok geçiren sürücüyü teskin etmeye çabaladı. Yahya Macit, olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Macit, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X