Partnerinizin sizden ayrılacağını gösteren sinyaller

Partnerinizin sizden ayrılacağını bilmek ne kadar acı verici olursa olsun önceden hazırlıklı olmanız bu durumu kolaylaştıracaktır. İşte ilişkinizin biteceğine dair önemli sinyaller

Partnerinizin sizden ayrılacağını gösteren sinyaller

Sezgiler

Sezgileriniz size bir şeylerin ters gittiğini söylüyorsa buna güvenin. Partneriniz ile bu durumu konuşmak için uygun bir an bulun. Eğer sizinle bu konu hakkında konuşmayı kabul ederse ilişkiniz için hala bir umut var demektir. Konuşmayı bırakıp farklı sebeplerle karşınızda duruyorsa ayrılık için kendini hazırlamış anlamına gelir.

Cinsel ilişki 

Aranızdaki cinsel yakınlaşmalar eskisi gibi değilse bu da ayrılığın bir sinyali olabilir. İlişkiye girdiğinizde bunu sadece kendi bedensel hazları için kullanıyorsa ve sizi umursamıyorsa, bu duygusal bir birliktelikten kaçınıyor anlamına gelecektir.

partnerinizin-sizden-ayrilacagini-gosteren-sinyaller-9812730.jpeg

İlgi 

Size karşı olan ilgisinin azaldığını hissedersiniz. Önceden romantik yemek programları yapıp, hediyeler alır iken durum tam tersine dönmüştür. Size olan ilgisini kaybettiği için, sizi etkilemeye çalışmayacaktır.

Arkadaşlıklar 

Arkadaş canlısı olmak ile sizden ayrıldığında yanında koşacağı birini hayatına sokmak arasında fark vardır. Partneriniz aniden karşı cinsten çok sayıda arkadaşlıklar edinmeye başladığında bunu da bir sinyal olarak kabul edebilirsiniz.

partnerinizin-sizden-ayrilacagini-gosteren-sinyaller-9812765.jpeg

Tartışmalar

İster küçük ister büyük bir tartışma olsun, tartışmaları başlatan taraf ayrılmayı kafasına koymuş olabilir. Eskiden aranızda güzel idare ettiğiniz şeyler artık karşı tarafı rahatsız edecek bir boyuta gelmiş ve tartışmaya neden oluyorsa bu genellikle en belirgin ayrılık sinyali olur.

İletişim

Eskiden sürekli iletişim halinde olduğunuz partneriniz ile artık gün içinde konuşmak bir hayal halini aldıysa bu sizinle konuşmak için vakit ayırmıyor anlamına gelir. Siz bu durumu konuşmak için bir adım attığınızda karşı taraf bahaneler buluyor ise kendinizi ayrılığa hazırlamanızın vakti gelmiş demektir.

Davranışlar

Eskiden onu rahatsız eden ve kıskanmasına engel olamadığı hareketleri artık onun için bir anlam ifade etmez. Örneğin telefonunuza gelen bir mesajı kıskanmaz, ilgi göstermediğiniz için üzüldüğünü belli etmez…

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X