Patronla ilişkiye giren sekretere şok!

İzmirli Sibel G., evli olduğunu bildiği halde kocasıyla gönül ilişkisine girip, yuvasını yıktığını öne sürdüğü ‘öteki kadın’ı 10 bin lira tazminata mahkûm ettirdi.

Patronla ilişkiye giren sekretere şok!

Üniversite yıllarında tanışan ve 1996’da evlenen Zafer ve Sibel G. çiftinin iki çocukları oldu. Restorasyon işiyle uğraşan Zafer G. iddiaya göre yanında sekreter olarak çalışan Özlem E. ile gönül ilişkisi yaşamaya başladı. Eşinin eve gelmemesi üzerine durumdan şüphelenen Sibel G. (40), 2 yıl önce eşinin kiraladığı başka bir evde Özlem E. ile birlikte yaşadığını öğrendi.

Bir süre sonra eşinin evi terk ettiğini anlatan genç kadın, “Eve gelip bana ve çocuğuma saldırdı, ‘boşanmayı kabul edeceksin, yoksa seni öldürürüm’ diye tehdit etti. Mahkemeye başvurarak uzaklaştırma kararı aldırdım. O kadının da evli ve 2 çocuk sahibi olduğunu, eşinden boşanma aşamasında olduğunu öğrendim. Eşim hakkında tehdit suçlamasıyla dava açtım. 6 ay 20 gün hapis cezası aldı. Fakat cezası ertelendi” dedi. Sibel G. yuvasını yıktığı ve çocuklarının psikolojisini bozduğu gerekçesiyle ‘öteki kadın’ Özlem E. (37) hakkında Karşıyaka 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde 20 bin liralık tazminat davası açtı. Mahkeme Özlem E.’nin, evli olduğunu bildiği halde ilişki yaşadığı, ahlaka ve adaba aykırı eylemler gerçekleştirdiği gerekçesiyle 10 bin lira tazminat ödemesine karar verdi. Çiftin boşanma davası ise sürüyor. 

‘BÜYÜ’ İDDİASI 

 

Sekreteriyle ilişki yaşadığını kabul eden Zafer G., “Eski eşimle sorunlarımız var. Zaten o da boşanmayı istedi. Bana yöneltilen tüm suçlamaları reddediyorum. Tehdit, hakaret ve baskı yapmadım. Onlar beni tehdit etti. Ben tanınan bir işadamıyım. Hakkımda alınan mahkeme kararları yanlıştır. Ayrıca bana büyü yaparak işimi, gücümü ve tüm servetimi elimden aldılar” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X