Payitaht Çarşı’da bayram bereketi

Bu yıl Kurban Bayramı’nı da kapsayan Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri, iki haftada üye iş yerlerinde 3,5 milyon lirayı aşkın iş hacminin oluşmasına öncülük etti.

Payitaht Çarşı’da bayram bereketi

Etkinlik kapsamında dağıtılan fiş sayısı ise 10 bin 500’ü aştı. Bursa Ticaret ve sanayi Odası’nın (BTSO) tarafından ‘Tarihin mirası alışverişin alası’ sloganıyla düzenlenen etkinliğin bayram alışverişi için çarşıyı tercih edenlerin sayısında önemli bir artış sağladığına dikkat çeken bölge esnafı, Alışveriş Günlerinin piyasayı hareketlendirdiğine vurgu yaptı.

Alışveriş Günleri kapsamında oluşan iş hacminin geçen yıllara kıyasla büyük bir gelişme kaydettiğini belirten Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Başkanı Muhsin Özyıldırım, etkinliğe hem esnafın hem de müşterilerin ilgisinin üst düzeyde olduğunu söyledi.

3 Kasım tarihine kadar devam edecek olan Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri kapsamında üye işyerlerinden 100 liralık alışveriş yapan tüketiciler, çarşı içerisindeki başvuru merkezlerinden çekiliş kuponlarını alarak 10 otomobilden birini kazanma şansı elde ediyor.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X