Pazarda meyve satıyordu, şimdi onu dünya tanıyor

Rusya’da devam eden FIFA Dünya Kupası’nın açılış töreninde efsane kaleci Iker Casilias ile birlikte kupayı yeşil sahalara getiren Natalia Vodianova’nın hayatı kelimenin tam anlamıyla peri masalı gibi.

Pazarda meyve satıyordu, şimdi onu dünya tanıyor

Doğup büyüdüğü ve kıt kanaat geçirdiği Rusya’nın Nizhni Novgorod kentinde pazarda meyve satarken keşfedilen Vodianova bugün dünyanın en çok kazanan modellerinden biri.

Supernova lakabıyla tanınan Vodianova, ilk evliliğini de ikincisini de dünyanın sayılı zengin ailelerinin oğullarıyla yaptı.

i-028.jpg

Natalia Vodianova, her ne kadar artık kocasıyla birlikte Paris’te yaşıyor olsa da Nizhni Novgorod’da yaşamaya devam eden annesi Larisa’yı her gün telefonla arıyor.

adh.jpg

36 yaşındaki beş çocuk annesi Vodianova, her gün ilk iş olarak 88 yaşındaki anneannesi ve otistik kız kardeşiyle birlikte yaşayan annesini arayarak güne başlıyor.

asf-001.jpg

Bugün dünyanın en çok kazanan modellerinden biri olan Natalia Vodianova’nın bugünlere gelişinin öyküsü ise kelimenin tam anlamıyla peri masalı gibi.

1982 doğumlu olan Vodianova, genç kızlığa henüz yeni adım attığı sırada annesiyle birlikte pazarda meyve satarken keşfedildi. O sırada henüz 15 yaşındaydı. Modellik teklifini kabul edince de hayatı bir anda değişti.

fguj.jpg

Üç ayda İngilizce öğrendi ve sonra Paris’e taşındı. Sonra da modellik kariyerinde hızla yükselmeye başladı. Natalia Vodianova ilk evliliğini İngiliz Justin Portman ile yaptı. Bu evlilikten üç çocuk sahibi oldu.

k-009.jpg

Daha sonra da Fransız işadamı Antoine Arnault ile evlendi. Bu evlilikten de iki çocuk sahibi oldu.

a-007.jpg

Otistik kız kardeşini büyütürken annesine yardımcı olan Vodianova, geçmişte kalan yoksul hayatını asla unutmadı. Özel yardıma ihtiyaç duyan çocuklar için Naked Heart adlı bir de vakıf kurdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X