Pehlivanlar Gürsu’dan geçti!

Gürsu Belediyesi ve Türkiye Güreş Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen ‘Karakucak Şampiyonası ve Yağlı Güreş Gösterileri’ kıran kırana geçen müsabakalara ve renkli görüntülere sahne oldu.

Pehlivanlar Gürsu’dan geçti!

Osman Güneş

Gürsu Stadı, geçtiğimiz pazar günü Ümitler U23 Karakucak Türkiye Şampiyonası, Minikler ve Yıldızlar Karakucak Güreşleri ve Yağlı Güreş Gösterileri’ne ev sahipliği yaptı. 

Gürsu Belediyesi ve Türkiye Güreş Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen organizasyona 8 sıklette 18-13 yaş arası sporcular katıldı. 17 yaşındaki güreşçiler ise doktor raporu ile meydana çıkabildi. Kıran kırana geçen müsabakalar sonunda derece elde eden sporculara para ödülü, ilk üçe giren kulüplere de kupa verildi.

Aydın kutladı

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Böyle güzel bir organizasyonun ilçemizde gerçekleştirilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi. Bursa’nın güreş sporunda potansiyel bir şehir olduğunu ifade eden Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın da, pehlivanları başarılarından dolayı tebrik ederek, Başkan Mustafa Işık’a ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Dereceye girenlere ödülleri Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve ilçe protokolü tarafından sunuldu.

Bursa ve Gürsu protokolü ile halkın katılımıyla düzenlenen Şampiyona renkli görüntülere sahne oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X