Periler’den buraya kadar! 53-63

Yeşil beyazlılar, play-off yarıfinalinde rakibine üstünlük sağlayamadı ve finali göremedi.

Periler’den buraya kadar! 53-63

RECAİ UYSAL

Kadınlar Basketbol Ligi’nde play-off yarıfinalinde Büyükşehir Belediyesi BUDO, evinde serinin son maçında İzmit Büyükşehir Belediyespor’a 63-53 mağlup olarak 3-2 geriye düştü ve sezonu tamamladı.

Normal sezonu ikinci sırada bitiren ve play-off çeyrek finalinde Bayraklı Belediyespor’u 2-0’la geçen Bursa ekibi, yarıfinal serisine de iyi başladı.

Yarıfinal serisinin evinde oynadığı ilk 2 maçını kazanan yeşil beyazlılar, İzmit’te ise rakibine 2 kez yenilirken, final şansını Bursa’ya bıraktı. Ancak Büyükşehir Belediyespor, evindeki son maçta istediğini alamadı. 

BİLET SON ANDA KAÇTI

Bursa ekibi, Şahin Başol Spor Salonu’nda karşılaştığı rakibi karşısında maça tutuk başladı. Büyükşehir Belediyespor, mücadelede hücumda zaman zaman etkili bir görüntü sergilerken, ilk çeyreği 11-10 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısına 32-23 üstün giren yeşil beyazlılar, bu devrede etkisiz göründü.

Mücadelenin son periyoduna 46-42 geride giren Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 63-53 mağlup ayrıldı ve seride 3-2 geriye düştü. Bu sonuçla Bursa ekibi, başarılı geçirdiği sezonda finale ve Süper Lig’e çok yaklaşmasına karşın hedefe ulaşamadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X