Pes etmiyorlar!

3 aydır maaş alamıyorlar, kulüpteki akıbetlerini de bilmiyorlar ama mücadeleyi bırakmıyorlar tıpkı dün olduğu gibi… Ligdeki son 2 maçını kaybeden Bursaspor, 2-0 geriye düştüğü TED Kolejliler karşısında pes etmedi ve rakibini 3-2’yle geçti.

Pes etmiyorlar!

RECAİ UYSAL

Bir tarafta şube kapatılacak mı tedirginliği, diğer tarafta 3 aydır ödenmeyen maaşların moral bozukluğuyla Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Bursaspor Yüksekoba, ikinci yarıdaki 2. maçında evinde TED Ankara Kolejliler’i 3-2 mağlup ederek 2 maç sonra kazandı. Sezonun ikinci yarısına Pursaklar yenilgisiyle start veren yeşil beyazlılar, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda ağırladığı TED Ankara Kolejliler karşısında maça tutuk başladı. Rakibi karşısında teknik molaya 12-3 geride giren Filenin Timsahları, ilk seti 25-13 kaybetti.

SONRADAN AÇILDI

İkinci sette de tutuk bir görüntü sergileyen Bursaspor, rakibinin 25-17’lik üstünlüğünü önleyemedi. Üçüncü sette kendine gelen yeşil beyazlılar, file önünde üstün gözüktü. Bu sette rakibine 25-19 üstünlük sağlayan Filenin Timsahları, dördüncü seti de 25-21 alarak maçı tie-break setine taşıdı. Final setinde de tutuk bir görüntü sergileyen Bursaspor, 13-8 geriye düştüğü sette önce eşitliği yakaladı. Nefes kesen sette rakibine 21-19 alan yeşil beyazlılar, karşılaşmayı 3-2 kazanarak 2 maç sonra galibiyete ulaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X