Pilot yerle bir: 0-1

Yeşil Bursa, ligin iddialı takımlarından Diyarbekirspor’a tek golle mağlup oldu.

Pilot yerle bir: 0-1

ERKAN SAĞLIK

Yeşil beyazlılar 90 dakika boyunca tek pozisyon dahi bulamadı. Yeşil Bursa’yı yıkan gol 84. dakikada Bursaspor’un altyapısından yetişen Mehmet Özdıraz’dan geldi.

TFF 3.Lig 2. Grup’ta düşme potası içerisinde yer alan Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa, şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor’a 1-0 mağlup olarak kendini iyice ateşin içine attı. Yeşil beyazlılar bu yenilgiyle ilk devreyi 12 puanla 16. sırada tamamladı. Karşılaşmanın ilk yarısında vasatın üstüne çıkamayan temsilcimiz, Diyarbekirspor karşısında kontra ataklarla gol aramasına karşın bunda başarılı olamadı. Yeşil Bursa bu yarıda neredeyse rakip kalede ciddi bir atak bile gerçekleştiremedi ve devre 0-0 golsüz tamamlandı.

POZİSYON YOK

İkinci yarıda da kontrollü oyununu sürdüren yeşil beyazlılar, pozisyon bulmakta zorlandı. 58. dakikada Kenan’ın defansın arkasına gönderdiği topla buluşan Ozan tek başına ceza alanına girdi. Vuruşunda top az farkla dışarıya gidince Yeşil Bursa bir golden oldu. 84. dakikada gelişen Diyarbekirspor atağında Mehmet Özdıraz sağdan Yeşil Bursa ceza alanına sokuldu, yerden vuruşunda top kaleci Ömürcan’ın müdahalesine karşın filelere gitti: 0-1. Kalan sürede başka gol olmayınca maç Diyarbekirspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Başkanlar yıkıldı!

Yeşil Bursa-Diyarbekirspor karşılaşmasını Bursaspor Başkanı Al Ay ile Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk ile birlikte izledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X