Piyon olmak istemiyoruz

Hakem hatalarından dert yapan yönetici Görkem Akbaş ‘ Kararlarda sadece İstanbul takımlarını kolluyorlar. Biz şampiyon takımız. Kimse bunu aklından çıkarmasın’ dedi. 

Piyon olmak istemiyoruz

Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi Görkem Akbaş, önceki akşam katıldığı FİNAL programında önemli açıklamalar yaptı. İlk olarak Galatasaray maçında oldukça tartışılan hakem kararları hakkında konuşan Akbaş ‘Tüm Türkiye olanları gördü. Gerek maçı yöneten hakemler, gerekse VAR başındaki Cüneyt Çakır büyük hatalar yaptı. Kararlarda sadece İstanbul takımlarını kolluyorlar. Biz şampiyon takımız. Kimsenin piyonu olmak istemiyoruz. Kimse bizi kayırmasın, sadece adaletli olsun yeter’ dedi. 

ŞİMDİ DESTEK ZAMANI 

Takımın durumunu da değerlendiren Akbaş ‘Bulunduğumuz yeri tabii ki kabullenmiyoruz. Ciddi hatalar yaptık. Yönetim olarak da bu işin sorumlularıyız. Ancak bu saatten sonar yapılacak eleştirinin kimseye bir faydası yok. Biz bir olmak zorundayız.  Takımı hayırlısıyla kurtaralım ondan sonra herkesle hesaplaşırız. Bu zamanda yapılacak tartışmanın inanın kimseye hiçbir faydası olmaz. Takıma destek vermemiz gerekiyor’ diye konuştu. 

HOCA DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK MI?

Teknik Direktör Samet Aybaba’yla ilgili görüşlerini de açıklayan Görkem Akbaş ‘Samet Hocamızı takımın başına inanarak getirdik. Ancak sonuçlar bizler gibi onu da hayal kırıklığına uğrattı. Ben hoca değişikliğinin takıma yarar getireceğine inanmıyorum. Bunun geçmişte çok örneklerini gördük. Başkanımız Ali Ay’da bu düşüncede. Kalan 8 haftada istediğimiz sonuçları alarak tehlikeli bölgeden uzaklaşacağımıza inanıyorum’ şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X