‘Polat Alemdar’ın Bursa’daki sürpriz ziyareti!

Kurtlar Vadisi Vatan filminin galası için Bursa’ya gelen film ekibi, kentteki iki farklı AVM’de gerçekleştirilen gala sonrasında sürpriz bir ziyaret yaptı.

‘Polat Alemdar’ın Bursa’daki sürpriz ziyareti!

Polat Alemdar karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu Necati Şaşmaz ve gala ekibinde yer alan arkadaşlarının gerçekleştirdiği bu sürpriz ziyareti, Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesine taşıdı.

Önce Kurtlar Vadisi dizisiyle televizyonlarda reyting rekorları kıran, sonra çevirdiği Kurtlar Vadisi filmleri sinemalarda kapalı gişe oynayan Necati Şaşmaz önceki gece film galası için Bursa’daydı.

Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştığı gala çıkışındaysa, geçirdiği safra kesesi ameliyatı sonrası Nilüfer İlçesi’nin Beşevler bölgesindeki evinde istirahat etmekte olan Faruk Çelik’i ziyaret etti.

Ekibiyle birlikte eski Bakan Çelik’i evinde ziyaret eden Şaşmaz, ün kazandığı Kurtlar Vadisi dizisi ve filmlerindeki görüntüsünün aksine mütevazı yaklaşımıyla dikkat çekti.

Gece hayli geç saatte gerçekleşen ziyarette sıcak bir sohbet yaşandı.

Bu arada…

Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X