Poliner’e ödül

Poliner Plastik AŞ, Kocaeli Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve en iyilerin kürsüye çıktığı 11’inci Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Töreni’nde ‘Plastik ve Kauçuk Ürünleri Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

Poliner’e ödül

Poliner Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz, ödülü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı. Firmadan konuya ilişkin yapılan açıklamada, ‘’Bu organizasyonla firmalar; verimlilik, istihdam, yenilikçilik ve markalaşma, finansal sonuçlar, dış ticaret, çalışanların geliştirilmesi-bilinçlendirilmesi, topluma katkı ve çevre gibi 7 kategoride bağımsız jüri tarafından değerlendiriliyor.

Poliner, 25 yıldır çevre dostu geri dönüştürülebilir ambalaj üretimi alanında hizmet veren bir firma. 25 bin ton yıllık üretim kapasitesine sahip şirket, 2 üretim tesisi, 3 satış ofisi ve 1 mağazasıyla toplam 200 kişilik istihdama sahip” denildi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X