Polis kamerasından dakika dakika narkotik operasyonu!

Bursa’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen narkotik operasyonu dakika dakika polis kamerasından böyle görüntülendi.

Polis kamerasından dakika dakika narkotik operasyonu!

Alınan bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan ihbarlar üzerine şehir merkezine uyuşturucu getirecekleri tespit edilen şahıslara yönelik çalışma başlattı. Ö.H, B.O, H.K, İ.H.D. ve Y.Ş. isimli 5 kişiyi takibe alan polis, şahıslara ait aracı kıskaca aldı. Film sahnelerini aratmayacak bir operasyona imza atan polis, seyir halindeki aracı Osmangazi ilçesinde etrafı sarılarak durdurdu. Araçta bulunan Ö.H. ve B.O. isimli 2 kadın ile H.K, İ.H.D, ve Y.Ş. indirilerek üst aramaları yapıldı. Şahısların üzerinden 1 adet ruhsatsız silah çıkarken, araçta ise piyasa değeri 125 bin lira olan 500 gram metanfetamin, 60 gram kokain, bir miktar esrar ve tabancaya ait çok sayıda fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan 5 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X