Polisle yaptığı pazarlık ‘pes’ dedirtti! ’15 bin beğeni alsın, teslim olacağım’

ABD’de Connecticut polisi, hakkında yedi ayrı tutuklama emri bulunan bir kaçakla Facebook üzerinden “beğeni” anlaşması yaptı.

Polisle yaptığı pazarlık ‘pes’ dedirtti! ’15 bin beğeni alsın, teslim olacağım’

Polisin Facebook’a koyduğu ‘aranıyor’ ilanının 15 bin kez beğenilmesi halinde New York’ta olduğu tahmin edilen 29 yaşındaki Jose Simms teslim olacağını söyledi.

Huzuru bozmaktan, bir çocuğu yaralanma riskine sokmaya kadar hakkında birçok suçlama bulunan Simms’in başlangıçta 20 bin ‘beğeni’ talep ettiği ancak polisle pazarlık sonucu bu sayıyı 15 bin’e düşürmeyi kabul ettiği belirtiliyor.

Torrington Polis teşkilatından Brett Johnson, Çarşamba günü Facebook sayfalarına ‘aranıyor’ ilanı koyduktan sonra Simms’in kendileriyle sosyal medya üzerinden bağlantıya geçtiğini ve talebini ilettiğini açıkladı.

“Bu kolay olmayacak ama imkansız da değil” diyen Johnson, bununla birlikte Simms’in saklandığı yeri bilenlerin ihbarda bulunarak polise yardımcı olmasını istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X