Polisten kaçan lüks cip ortalığı karıştırdı

İstanbul Beşiktaş’ta 5 Şubat’ta düzenlenen operasyonda lüks ciple polis arasındaki kovalamaca kameralara yansıdı. Yakalanan cipte 34 kilogram kokain, 51 kilo ağırlığındaki 315 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. 

Polisten kaçan lüks cip ortalığı karıştırdı

İstanbul Beşiktaş’ta 5 Şubat’ta Beşiktaş’ta uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Narkotik polislerinin takibinde olan bir şüpheli polis ekiplerini fark ederek lüks ciple kaçmaya başladı. Yakalanmamak için trafikte ters yöne giren ve başka araçlara da çarparak kaçmaya çalışan şüpheli S.A. cipi bırakarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri şüpheli S.A.’yı yaşanan kovalamacanın ardından kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin kullandığı lüks cipte yapılan aramalarda 34 kilogram kokain, 51 kilo ağırlığındaki 315 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. 

Şüpheli S.A.’nın yapılan detaylı sorgulamasında cezaevi firarisi olarak arandığı, ‘Hırsızlık’, ‘Kız kaçırmak’, ‘Yağma’ ve ‘Sahtecilik’ suçlarından kaydının bulunduğu öğrenildi. Şüpheli S.A.’nın polis ekiplerinden kaçması ve ters yöne girerek kaza yapması sonrasında yaya olarak kaçması güvenlik kameralarına yansıdı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X