Poşet çayın şaşırtıcı etkileri!

Poşet çayın faydaları saymakla bitmiyor! İşte poşet çayın şaşırtıcı etkileri…

Poşet çayın şaşırtıcı etkileri!

Kullanılmış sallama çay poşeti, soğuk suya tutulup yanık bölgesine presslendiği takdirde güneş yanığına iyi gelir.

cay.jpg
 

VÜCUTTAKİ ÇÜRÜKLERİN İYİLEŞMESİNE KATKI SAĞLAR
 

Örümcek ısırığından kaynaklı enfeksiyona ve uçuğun iyileşmesine katkı sağlar.Göz kapaklarını rahatlatır ve göz morarmalarına iyi gelir. Spor ayakkabıları gibi ayakkabıların içinde bekletildiğinde steril etki gösterip kötü kokuları yok eder.

LAVABODA SU BİRİKTİRİP BULAŞIKLARLA BİRLİKTE KULLANILMIŞ POŞET ÇAY ATTIĞINIZDA YAĞ ÇÖZÜCÜ ETKİSİ GÖSTERİR

Çay içerdiği bileşikler sayesinde iyi bir yağ çözüdür. İçeriğinde bulunan bileşikler sayesinde sıcak su ile temasında lavaboda birikmiş yağlarla kısmi sabunlaşma etkileşime girerek lavabonuzda biriken kiri pası çözebilirsiniz. Bir öneri daha, lavabolarınızı kola ile yıkadığınız zaman lavabonuzun metal kısımlarının parladığını göreceksiniz.

BUZDOLABINA KOYDUĞUNUZDA KÖTÜ KOKULARI YOK EDİP BUZDOLABIN TAZE KALMASINI SAĞLAR
 

Çayın kendine has aroması sayesinde buzdolabınızda kötü kokuları yok edecektir. Ancak bu ay poşetlerini en fazla bir gün buzdolabınıza koyun. Ayrıca size tavsiyemiz buzdolabı içine koyacağınız az miktar karbonat da buzdolabınızda kötü kokuları yok edecektir.

KİLERE KOYDUĞUNUZDA GIDALARI HAŞERE VE FARELERDEN UZAK TUTAR
 

Siyah çay ve adaçayını birlikte koyarsanız daha fazla etki gösterecektir. Ayrıca evin bir köşesine koyacağınız kahve de böcekleri, özellikle hamam böceklerini evinizden uzak tutmaya yardımcı olacaktır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X