Potada Gemlik’e BUDO desteği

Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi Burulaş bünyesindeki Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Gemlik Basketbol Kulübü’nün isim sponsoru oldu.

Potada Gemlik’e BUDO desteği

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Gemlik Basketbol’un isim sponsoru oldu.Gemlik ekibi ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki isim sponsorluğu anlaşması Bandırma Kırmızı maçının devre arasında imzalandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Kulüp Başkanı Berkay Bulut arasında imzalar atılırken, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık da törende hazır bulundu. Başkan Aktaş, “Biz aslında ulaşım desteği veriyorduk. ‘Sponsorlukla alakalı bir şey yapabilir miyiz?’ dediler. Biz özellikle salon sporlarının gelişmesi için elimizden gelen bütün desteği veriyoruz. Bu sadece Bursa merkez için değil aynı zamanda ilçelerimiz için de geçerli” dedi. 

YABANCI KALAMAYIZ

Gemlik Basketbol’un, Berkay Bulut başkanlığında çok güzel işlere imza attığına dikkat çeken Aktaş, “400’den fazla çocuğumuz Gemlik Basketbol çatısı altında basketbolla uğraşıyor, aileler onları takip ediyor. Biz de ‘böyle bir şeye yabancı kalamayız’ dedik. Hiç şüpheniz olmasın Gemlik Basketbol bugünden itibaren BUDO Gemlik Basketbol olarak yoluna devam edecek. Eğer çorbada tuzumuz olursa ne mutlu bizlere” diye konuştu.

FOTOĞRAFALTI: BUDO Gemlik Basketbol’un Bandırma Kırmızı’yı 97-95 mağlup maçı izleyen Başkan Aktaş, takımın galibiyet sevincine soyunma odasında ortak olarak tüm sporcuları tek tek tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X