Pota’da şampiyon belli oldu!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play – Off final serisinde Tofaş’ı 94-64 yenen Fenerbahçe Doğuş, seride 4-1 üstünlük sağlayarak, üst üste 3, toplamda ise 9. kez şampiyon oldu.

Pota’da şampiyon belli oldu!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi final serisi 5. maçında, Fenerbahçe Doğuş ile Tofaş karşı karşıya geldi. Tüm çeyrekleri önde kapatan Fenerbahçe, Bursa temsilcisi Tofaş’ı 94-64 yenmeyi başardı. Seride durumu 4-1’e getiren Fenerbahçe Doğuş, 2017-2018 sezonun şampiyonu oldu.

Ligde normal sezonu 27 galibiyet ve 3 mağlubiyetle lider tamamlayan sarı lacivertli takım, play off serisi final maçında da ligi 2. sırada bitiren Tofaş’ı geçerek tekrar şampiyonluğa tekrar ulaştı.

Seride İstanbul’da oynanan ilk iki karşılaşmayı Fenerbahçe Doğuş kazanırken, Bursa’da oynanan ve kıran kırana geçen ilk maçı Tofaş kazanarak durumu 2-1’e getirmişti. Ancak yine Bursa’da oynanan dördüncü maçı bu kez Fenerbahçe Doğuş 95-77 kazanmış ve seride durumu 3-1 yapmıştı.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan karşılaşmada bir kez daha yenmeyi başaran Fenerbahçe durumu 4-1 yaparak Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ni şampiyon tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X