Priştine Büyükelçisi Kılıç kazada yaralandı

Kosova’nın başkenti Priştine ile Gilan şehri arasında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi, Türkiye’nin Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç dahil 7 kişi de yaralandı.

Priştine Büyükelçisi Kılıç kazada yaralandı

Kazanın ardından yaralıların bulunduğu Kosova Üniversitesi Klinik Merkezi’ni ziyaret eden Kosova İçişleri Bakanı Ekrem Mustafa, Büyükelçi Kıvılcım Kılıç’ın sağlık durumuna ilişkin de bilgi verdi. Mustafa, ‘Büyükelçinin durumu iyi. Sağ kolundan yaralandı. Kendisiyle iletişime geçtik. Biraz ağrısı var, ancak genel olarak sağlık durumu iyi’ ifadelerini kullandı. Kazada ölenlerin ailelerine başsağlığı dileyen Mustafa, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını kaydetti.

Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Thaçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kazayı ‘büyük bir felaket’ olarak nitelendirdi. Olayda hayatını kaybedenlerin ailelerinin acısını paylaştığını belirten Thaçi, Büyükelçi Kılıç ve diğer yaralılara acil şifalar diledi. Başbakan Ramush Haradinaj da kazadan duyduğu üzüntüyü ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X