‘Projelere destek veriyoruz’

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Zafer Işık ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

‘Projelere destek veriyoruz’

CEMAL KIRGIZ

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’a belediye olarak hayata geçirdikleri projeler hakkında sunum yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi’nde yapımı devam eden bin 400 konutlu toplu konut projesi ve yılsonuna kadar hizmete girecek olan Bölge Hastanesi hakkında detaylı bilgi verdi. Yılmaz, amaçlarının daha yaşanabilir bir Gemlik için aralıksız çalıştıklarını ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da, “Belediyelerin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gemlik’in her köşesinde çok önemli yatırımlar, büyük projeler hayata geçirilmiş ve geçirilmeye devam ediyor. Biz de bu yapılan yenilik ve projelere destek veriyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X