PTT’de çalışmak için rekor başvuru

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT için açılan 5 bin kişilik kadroya 115 bin 431 başvuru yapıldığını söyledi.

PTT’de çalışmak için rekor başvuru

Bakan Arslan, yaptığı açıklamada, PTT’ye alınacak 5 bin kişiye ve kuruluşun çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. PTT’nin dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğine işaret eden Arslan, ”Gelişen, büyüyen, 178’inci yılındaki çınar ve köklü kuruluşumuz PTT artık kabına sığmıyor” dedi.

PTT’nin önemli hizmetler sunduğunu ve en ücra yerlere kadar hizmet götürdüğünü vurgulayan Arslan, şirketin Türkiye’deki hizmetlerinin yanı sıra dünyada da birçok ülkeyle iş birliği yürüttüğünü, posta, lojistik, kargo ve e-ticaret alanlarında Türkiye’ye katma değer oluşturacak, ülke ekonomisine katkı sağlayacak çalışmalar yaptığını kaydetti.

800 YERDE PTT BANK VAR

Arslan, PTT’nin binlerce iş yerinde hizmet verdiğine dikkati çekerek, ”Banka olmayan küçük ilçeler, beldeler dahil bin 800 yerleşim yerinde de sadece PTT Bank var ve bu sayede PTT’miz ülkenin her yerine hizmetler götürüyor.

Bu hizmet anlayışıyla büyüyen, gelişen ve anonim şirket olmanın verdiği avantajla artık pratik hareket eden ve hizmetleri yerine getiren PTT’miz eğitime de destek sağlıyor” diye konuştu.

PTT’nin bir taraftan ülke insanına hizmet ederken diğer yandan hizmet yelpazesini genişlettiğinin altını çizen Arslan, şirketin buna bağlı olarak kadrosunu da genişletmek amacıyla 5 bin personel alımı için sınav açtığını anımsattı. Arslan, ”PTT ailesine katılacak 5 bin kişilik kadro için 115 bin 431 başvuru yapıldı” ifadesini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X