Rahim Keskin turladı! 2-0

Mavi siyahlı takım Yiğitcan ve Talha’nın golleriyle Osmangazi Hanife Murat Ortaokulu’nu mağlup ederek yarı finale adını yazdırmayı başardı.

Rahim Keskin turladı! 2-0

Umut Kutluca

1. Küme Küçük Erkekler Futbol Ligi A Grubu 3. maçında Yıldırım Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu, Osmangazi Hanife Murat Ortaokulu’nu 2-0 yendi. Çıktığı 3 maçta 6 puan toplayarak yarı finale yükselmeyi başaran Yıldırım ekibinin sevinci görülmeye değerdi. Atıcılar 2 Sahası’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan mavi siyahlı takım 9. dakikada Yiğitcan Erzurumluoğlu ile 1-0 öne geçti.

SON SÖZ TALHA’NIN

İkinci yarıda Rahim Keskin Ortaokulu 25. dakikada Arda Satılmış, 28. dakikada ise Emirhan Çakmak ile geliştirdiği ataklardan eli boş döndü. Hanife Murat Ortaokulu 34. dakikada Özkan Şengezer ile beraberliğe çok yaklaştı ancak kaleci Ertuğrul gole izin vermedi. Mavi siyahlı oyuncu Talha Kökçam 38. dakikada rakip filelere topu yuvarladı ve maçın skorunu belirledi: 2-0.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X