Rakamlar yalan söylemez

Bursaspor ligin en az gol atan takımları arasında yer alıyor. Sakho’nun bu soruna çare olması beklenirken, savunmadaki başarı da dikkatlerden kaçmıyor.

Rakamlar yalan söylemez

Spor Toto Süper Lig’de 5 hafta geride kaldı. Bursaspor, her ne kadar istediği sonuçları alamasa da mücadele anlamında sevenlerinin yüzünü güldürdü.

Yeşil beyazlı takımın bu süreçte rakip fileleri sadece 4 kez havalandırdı. Bu rakam Bursaspor’u Süper Lig’in en az gol atan takımlarından biri yapıyor. Ligde şuan en az gol atan takım 2 kez fileleri havalandıran Alanyaspor olurken, onu 4’er golle Bursaspor, Akhisarspor ve Göztepe takip etti. 

RAKAMLAR ORTADA

Gol yollarında ciddi bir sıkıntı yaşadığı apaçık ortada olan yeşil beyazlılar’da Samet Aybaba’nın yarın Başakşehir maçında kadroda bir takım revizyonlar yapması bekleniyor.

Bursaspor’un ligde attığı 4 golde ise Sakho, Aytaç Kara ve Ekong’un imzası bulunuyor. Bursaspor savunma anlamında ise ligin iyileri arasında. Fileleri 5 kez sarsılan Timsah, bu özelliğiyle ligin en az gol yiyen ekiplerinden biri. 

SAKHO ÇARE OLUR

Yarın Bursaspor’un konuğu olacak olan Başakşehir sadece 3 gol yerken, onu 4’er golle Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Kayserispor ve Erol Bulut’un çalıştırdığı Malatyaspor takip etti. Bursaspor ve Göztepe ise kalesinde 5’er gol gördü.

Orta alanda ve kanatlarda sıkıntı yaşayan Bursaspor’da yeni transfer Sakho ise forma giydiği 2 maçta göz doldurdu. Tecrübeli forvetin daha çok topla buluşması durumunda soruna çare olması bekleniyor. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X