Ravza’ya Yenişehirli öğrencilerden destek

3 aylıkken polis memuru babası şehit olan ve geçtiğimiz günlerde okula başlayan Zeynep Ravza Akyüz’e Yenişehirli öğrencilerden destek mektubu yağdı. 

Ravza’ya Yenişehirli öğrencilerden destek

GÜRHAN ADANA

Van’da 2012 yılında teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Tuncay Akyüz’ün o gün 3 aylık olan kızı Zeynep Ravza Akyüz okula başladı. Adana Emniyet Müdürlüğü’nün desteğinde okula giden Ravza’nın haberlerini okuyan Yenişehir Tahirağa İlkokulu öğrencileri, Ravza’ya ve Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a mektup yazarak duygularını dile getirdiler.

Adana Emniyet Müdürü Yıldız, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu’nu arayarak destek mektubu yazan öğrencileri kutladı ve onlara iletilmek üzere birer mektup gönderip Ravza’yla tanışmaları için Adana’ya davet etti. 

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Emniyet Müdürü Yıldız’ın mektuplarını öğrencilere iletti ve onlara birer madalya verdi. Öğrencileri, Ravza’ya verdikleri değerden dolayı kutlayan Seyitoğlu, mektup yazan 12 öğrencinin belirlenip Adana’ya götürüleceğini kaydetti. Bu arada Tahirağa İlkokulu öğrencileri polis memurlarına sarılarak onlara sevgilerini ifade ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X