Rekortmenlere teşekkür

Bursa’nın gelir ve kurumlar vergisi rekortmenlerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

Rekortmenlere teşekkür

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı’nın tarihi Setbaşı Hizmet Binası’nda düzenlenen törende, 2017 yılı vergilendirme dönemine ait olarak 2018 yılında beyan edilen Gelir ve Kurumlar Vergileri beyannamelerine göre belirlenen ‘Bursa İli İlk 100 Kurumlar Vergisi Rekortmeni’ ile ‘İlk 100 Gelir Vergisi Rekortmeni’ mükelleflerine teşekkür belgesi verildi. İsminin açıklanmasını istemeyen mükelleflerin katılmadığı törende, Bursa nüfusunun 103 bin olduğu 1949 yılında yapımına başlanan ve 1 Nolu Vergi Dairesi Müdürlüğü olarak hizmet eden Setbaşı Binası’nın tarihi süreci ile Bursa Vergi Dairesi Başkanlığının son bir yıl içinde gerçekleştirdiği sosyal ve eğitim alanlarına dönük kısa film gösterileri yapıldı.

VALİ CANBOLAT TAKDİM ETTİ
 
Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, törende yaptığı konuşmada, kamu giderlerinin neredeyse tamamının finansmanını sağlayan vergi gelirlerini ödeyen mükellefler arasında ilk sıralarda yer alan rekortmenleri kutladı. Bursa Vergi Dairesi Başkanlığının insan kaynağı kapasitesi ile ilgili de bilgi veren Karakaş, bin 370 çalışanın yaklaşık 670’inin genç personel olduğunu, bu gençlerin en iyi şekilde yetiştirme çabasında olduklarını vurguladı. Törende, Vali Yakup Canbolat ile Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç da hazır bulundu. Törende, gelir vergisi rekortmenlerinden Muharrem Yılmaz adına ödülü Mürvet Tezel aldı. Şükrü Karagül, Abdullah Kınabaş, Beytullah Kınabaş, ve Hüseyin Özdilek’in teşekkür belgelerini Vali Yakup Canbolat verdi. Kurumlar Vergisinde Pro Yem ile Bursagaz zirverde yer almıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X