Restoran çıkışı cinayet!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, Melek Karataş (31) ile birlikte yemek yediği Faruk E. (32), restoran çıkışında bir grup gençle aralarında çıkan tartışmada bıçaklandı. Ağır yaralı Karataş yaşamını yitirirken, Faruk E. hastanede tedaviye alındı. Polis, olaya ka

Restoran çıkışı cinayet!
Olay dün gece Kumla Mahallesi’nde meydana geldi. Kaportacılık yapan evli ve bir çocuk babası Faruk E., eşinden boşanan Melek Karataş ile içkili bir restorana giderek yemek yedi. Hesabı ödedikten sonra restorandan çıkan Karataş ile Faruk E., belirlenemeyen nedenle bir grup gençle tartıştı.

Tartışma ardından kavgaya dönüştü. Yaşanan arbedede bıçaklanan Melek Karataş ile Faruk E. çağrılan ambulanslar ile Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Göğsünden çok sayıda bıçak darbesi alan Melek Karataş kurtarılamazken, sırtından yaralanan Faruk E. ise ameliyata alındı. Çevrede önlem alan polis olaya karıştığını belirlediği adları açıklanmayan 5 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X