Rezalet patladı! İşte Adnan Oktar’ın fuhuş turnikesi skandalı

Adnan Oktar ve müritlerine yönelik 4 ilde 120 adreste yapılan operasyonlarda skandal bir detay daha ortaya çıktı. 18 yaşından küçük kızların ‘Turnike sistemi’ ile tuzağa düşürüldüğü ve zorla fuhuş yaptırıldığı öğrenildi.

Rezalet patladı! İşte Adnan Oktar’ın fuhuş turnikesi skandalı

Adnan Oktar’ın Kandilli’de bulunan 100 odalı villasına akşam saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar, çevik kuvvet otobüslerine bindirilerek Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne doğru yola çıkarıldı.

Öte yandan, Kandilli’deki villada yapılan operasyon sırasında iki kişinin polise doğru silahla ateş ettikleri öğrenildi. İki kişinin tabancalarındaki şarjörleri boşattıktan sonra gözaltına alındıkları belirtildi.

FUHUŞ TURNİKESİ

11-17 yaş arası kızlar tacize uğradıkları gerekçesiyle şikayetçi oldu. ‘Turnike sistemi’ ile tuzağa düşürülen kızların davet ve organizasyonlara gönderilerek fuhuş yaptırıldığı tespit edildi.

TURNİKE SİSTEMİ NEDİR?

Turnike denilen sistemde, genç erkekler ise cemaat tarafından marka kıyafetlerle giydirilip lüks ev ve arabalarla organizasyonlara gönderiliyor, genç kızlar evlilik vaadiyle kandırılıyor. Cemaatin kandırdığı ve şantaj yaptığı kızlar ise, iş adamları ve zenginlerin düzenlediği partilere fuhuş için gönderiliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X