Roman vatandaşlara destek sözü

Karacabey’de Saadet ve Hamidiye Mahallesi Roman Kültürünü Yaşatma ve Eğitim Derneği Başkanı Erkan Bağlamacı ile dernek yönetimi, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Roman vatandaşlara destek sözü

Ziyarette derneğin çalışmaları hakkında Başkan Özkan’a bilgi veren Bağlamacı, desteklerinden ötürü de Özkan’a teşekkürlerini ileterek, başarı dileklerinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Özkan da, konuşmasında, “Roman kültürü, dünyanın farklı bölgelerine yayılmış zengin ve renkli bir kültürdür. Bizler de Roman vatandaşlarımızın daha iyi yaşam koşullarına sahip olması, özellikle de Roman gençlerinin eğitim ve istihdamları başta olmak üzere daha müreffeh yaşam koşullarına kavuşturulması için çaba göstermeye devam edeceğiz. Dernek Başkanı Erkan Bağlamacı, büyük bir fedakârlık yaparak kendi şahsi dükkanını, dernek yararına karşılıksız 5 yıl boyunca tahsis etmiş ve büyük takdir toplamıştı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X