Rumen hakem devre arasında acı haberi aldı!

Almanya – Hollanda maçını yöneten hakem, devre arasında annesinin ölüm haberini aldı ancak maçın ikinci yarısına çıktı. Rumen hakem, son düdükle birlikte gözyaşlarını tutamadı.

Rumen hakem devre arasında acı haberi aldı!

UEFA Uluslar Ligi A Ligi 1. Grup mücadelesinde Almanya ile karşılaşan Hollanda, uzun süre 2-0 geride götürdüğü maçın 85. ve 90. dakikalarında bulduğu gollerle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı ve grubunu lider tamamlayarak yarı finale yükselmeyi başardı.

Maçın uzatma anlarında attığı golle Hollanda’ya hayat veren takım kaptanı Virgil van Dijk’in maç sonunda Rumen hakem Ovidiu Haegan’ı teselli ettiği görüntüler ise alkış topladı.

DEVRE ARASINDA ANNESİNİN ÖLÜM HABERİNİ ALDI

Devre arasında annesinin ölüm haberini alan hakem, buna rağmen ikinci yarıya çıkmıştı. Hategan, bitiş düdüğü ile birlikte duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Hollanda’nın başarılı savunmacısı van Dijk ise hakeme sarılarak acısını paylaştı.

Maçtan sonra açıklama yapan Liverpool’un futbolcusu, “Maçtan sonra duygularını kontrol edemedi ve gözyaşlarını tutamadı. Çünkü annesi hayatını kaybetmişti. Ona güçlü olmasını diledim ve iyi bir maç yönettiğini söyledim. Küçük bir şey ama belki yardımı olmuştur” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X