‘Sabaha kadar ağladım! Okan Kurt’tan özür diliyorum…’

Seda Sayan, dünkü programına Demet Akalın ve eşi Okan Kurt konuktu. Programa damgasını vuran olay ise Demet Akalın ile ilgili videonun döndüğü sırada eski sevgilisi İbrahim Kutluay’a yer verilmesi oldu.

‘Sabaha kadar ağladım! Okan Kurt’tan özür diliyorum…’

Show TV ekranlarında yeni magazin programı formatıyla yayına başlayan Seda Sayan’la programında Demet Akalın ve Okan Kurt’u konuk oldu. Sayan, yine çok konuşulacak bir programa imza attı. Demet’in biyografisinin anlatıldığı videoda eski sevgilisi İbrahim Kutluay’a da yer verilince ünlü şarkıcı gerildi.
 

AYIBININ FARKINA GEÇ VARDI!

Yaptığı ayıbın farkına geç de olsa varan Seda Sayan konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Büyük bir özür borcum var. Çok sevdiğim, nikah şahidi olduğum Okan Kurt’tan özür diliyorum. Ekibim adına özür diliyorum. Senden ve eşinden özür diliyorum. Ben senin ablanım. Sen de beni kırmadın programıma geldim. Benim haberimin olması mümkün değil… Sabaha kadar ağladım. İster kabul edin, ister etmeyin… Ben sizden kendim ve ekibim adına özür diliyorum. Okan hayatımda kaybetmeyi isteyeceğim son delikanlı. Umarım özrümü kabul ederler… Kimseyle küs kalmak istemiyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X