Sağ beke yeni aday komşudan

Panathinaikos’dan Ousmane Coulibaly yeşil beyazlıların radarına girdi.

Sağ beke yeni aday komşudan

Teknik Direktör Paul Le Guen’in yakından tanıdığı 28 yaşındaki Malili savunmacı alternatifler arasında yer alıyor. Bu arada her iki kanatta da forma giyen Elnur Jafarov da menajerler aracığıyla önerildi.

Uzun zamandır Barış Yardımcı’ya alternatif bir sağ bek bakan Bursaspor gözünü Yunanistan’a çevirdi. Teknik Direktör Paul Le Guen’in ısrarla transfer istediği bu bölge için yeşil beyazlıların Panathinaikos’un 28 yaşındaki savunmacısı Ousmane Coulibaly’le ilgilendiği öğrenildi. Kulubüyle 2019 yılına kadar anlaşması bulunan tecrübeli futbolcunun piyasa değeri 1 milyon Euro olarak gözüküyor.

MİLLİ TAKIMDA OYNUYOR

Yunanistan’da ilk yarıda 14 maçta forma giyen ve 1 asist yapan Ousmane Coulibaly, 16 kez de Mali Milli Takımı’nın formasını giydi. Kariyerinde Fransa’da Stade Brest ve Yunanistan’da Platanias takımlarının da formasını giyen Malili futbolcuyu Teknik Direktör Paul Le Guen’in yakından tanıdığı belirtiliyor.

KAYSERİSPOR’DA İLGİLENİYOR

Bu arada menajerler aracılığıyla Bursaspor’a oyuncu önerilmeye devam ediyor. Son isim Neftchi Bakü forması giyen Elnur Jafarov oldu. Her iki kanatta da görev yapabilen 20 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Azerbaycan milli takımının çeşitli yaş kategorilerinde de forma giyen genç futbolcuyla Kayserispor’un da ilgilendiği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X