‘Saha kapatma ağır olur’

Beşiktaş maçında yaşanan bazı olaylar hakkında konuşan Ali Ademoğlu, çıkacak kararı beklediklerini söyledi.

‘Saha kapatma ağır olur’

Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu, Beşiktaş maçında yeşil beyazlı taraftarların büyük bir iş yaptığını söyledi. Olaylarla ilgili de konuşan Ademoğlu, ‘Bütün Türkiye’nin Bursaspor taraftarını alkışlaması gerektiğini düşünüyorum. Özel bir taraftarımız var. Ülkemizin birlik ve bütünlüğe ihtiyaç duyduğu dönemde çok güzel bir pankart hazırladılar. Zaman zaman heyecanın da etkisiyle istenmeyen olaylar yaşanmış olabilir. Biraz nahoş olaylar vardı ama saha kapatma ağır olur. Ceza hakkında çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Futbol; medyasız, taraftarsız olmaz.  Taraftarımızın heyecanından bir şeyler olmuş olabilir.’ diye konuştu.

HAYALLER GERÇEKLEŞENE KADAR

Ali Ademoğlu Teknik Direktör Paul Le Guen’den de övgüyle bahsetti. Fransız teknik adamın, Bursaspor’a bir değer kattığını belirten Ademoğlu ‘Haberler çıkıyor, hocamızla yolların ayıracağına dair. Bu tür haberlere kimse itibar etmesin. Bursaspor şampiyon bir kulüptür. Öyle kararlar bir anda alınmaz. Sistemli bir şekilde çalışıyoruz. Hocamızla da 2 yıllık anlaşmamız var. Hocamız, hayallerini gerçekleştirene kadar Bursaspor’da olacak. Biz önümüzde kazanmamız gereken maçlara odaklandık. Her maçımız final. Akhisarspor ile de  6 puanlık bir maç oynayacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X